logo
RNTV Live

Prahova: T.I.S.P.O.L. –Speed- 2.800 de conducători auto, verificaţi. Un şofer beat şi fără permis a fugit de controlul poliţiştilor şi a provocat un accident

razie3
Mihai Constantinescu

T.I.S.P.O.L. –Speed- 2.800 de conducători auto, verificaţi

T.I.S.P.O.L. –Speed- 2.800 de conducători auto, verificaţi. Un şofer beat şi fără permis a fugit de controlul poliţiştilor şi a provocat un accident

Săptămâna 1 – 7 aprilie 2019 a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. –Speed. În total au fost verificaţi  peste 2.800 de conducători auto. Au fost aplicate 871 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale.

13 șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă.

Cel mai grav caz a fost descoperit în localitatea Boldești Scăeni. Un şofer a fost depistat  conducând un autoturism cu viteza de 127 Km/h,  fiind înregistrat de aparatul radar TRUCAM.

Oamenii legii au încercat să-l oprească însă acesta a refuzat să oprească, aşa că poliţiştii au fost nevoiţi să pornească în urmărirea lui.

La un momentul dat, bărbatul în cauză a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice(0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

sursa ISJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor