logo
RNTV Live

Doi şoferi băuţi la volan, prinşi de poliţişti aseară. Unul dintre ei nu avea nici permis

a furat masina părinţilor
Mihai Constantinescu

Doi şoferi băuţi la volan, prinşi de poliţişti aseară. Unul dintre ei nu avea nici permis. Primul dintre ei a fost depistat aseară, în jurul orei 20:00, după ce a fost protagonistul unui accident rutier soldat cu pagube materiale. Acesta s-a produs, pe o stradă din Ploiești, când şoferul beat ar fi acroșat un alt vehicul parcat regulamentar. La testarea cu aparatul etilotest a acesteia, a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 23:30, polițiștii au oprit pentru control un bărbat ce conducea un moped pe o stradă din orașul Azuga. Din verificări, a reieșit faptul că acesta nu figura ca fiind posesor al unui permis de conducere. Mai mult, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ars-in-incendiu-mort-dupaa-2…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/se-opreste-apa-calda/beneficii crestinism

Vezi https://portal.republikanews.ro/tensiuni-printre-angajatii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor