logo
RNTV Live

VIDEO/ GALERIE FOTO/ 40 de copii au rechizite și ghiozdane noi pentru școală! Mulțumim tuturor sponsorilor!

Oana Stoica

40 de copii sunt acum pregătiți de școală ! Campania republikanews a fost un succes datorită celor care au donat rechizite, ghiozdane, haine, cărți și jucării.

Mulțumim :

Angajaţilor Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti, dar și celor de la Best Personal Services, angajaților de la Timken, Mihaelei Stanciu (Mika Travel), Laurei Drăghici (Chic Fleuriste), domnului Mircea Drăghici (Dentirad), senatorului Andrei Volosevici, deputatului Ion Eparu, deputatului Graţiela Gavrilescu, consilierilor locali din partea PSD Ploiești, Clubului de turism şi alpinism Ciucaş, firmei Vispeşti, domnului Mircea Matei (Fax Media Consulting) . Mulţi alţi ploieşteni ne-au lăsat la sediu câte un ghiozdan, alţii au adus jucării, unii ne-au dat cărţi sau bani. Doi tineri care formează Clubul de Lectură, Adelina Ioniță și Georgian Ghiță care au venit astăzi cu cadouri pentru toţi copiii, dar şi cu pizza, sprea marea încântarea a tuturor. Un rucsac frumos cu tot ce trebuie pentru ca un elev să poată începe anul şcolar a venit din partea unei eleve de clasa a IX-a. Carla Rădulescu a insistat să doneze unui copil aflat într-o situaţie dificila ceea ce-i cumpărase mama. La fel a procedat şi Irina Dragomir, o fetiţă de doar 7 ani. Şi ea şi Carla au aflat de campania noastră după ce au auzit de la părinţi, ambii angajaţi ai Petrotel Lukoil, că la rafinărie se strâng rechizite. Un gest foarte frumos l-a făcut Carmen Nedelcu din Râmnicu Sărat. Aceasta a fost foarte impresionată de cazul lui Cosmin din Vărbilău şi a trimis tocmai din judeţul Buzău, prin colet poştal, un ghiozdan cu tot ce era nevoie pentru acest copil, cadou care a ajuns la Cosmin.

Mulțumim și Serviciului de Ambulanță Prahova care prin intermediul directorului Daniel Nicolae, le-a oferit celor trei copii din familia Duță, Florinel, Bianca și Claudia, câte o electrocardiogramă gratuită. Și asta pentru că tatăl a murit din cauza unor afecțiuni cardiace, iar mama nu avea bani pentru această investigație medicală.

GALERIE FOTO:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor