VIDEO/ FOTO/Un şofer prahovean a lovit un atelaj şi apoi a fugit. A fost prins

VIDEO/ FOTO/Un şofer prahovean a lovit un atelaj şi apoi a fugit. A fost prins

A fugit de la locul producerii evenimentului rutier , însă, a fost depistat rapid. S-a întââmplat aseară, în jurul orei 21:40, pe DJ101F, în comuna Drăgăneşti, sat Cornu de Jos, un autoturism a lovit din spate un atelaj hipo. Conducatorul auto și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.
Căruțașul a fost transportat la spital, rănit ușor la prima vedere. Acesta se afla singur în atelaj.

În urma investigațiilor efectuate de lucrătorii de poliție rutieră, la scurt timp după producerea evenimentului, a fost identificat atât vehiculul implicat cât și conducătorul auto.

cel mai verde complex reziential

Este vorba despre un tânăr de 20 ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, înregistrând o valoare de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și dispunerii măsurilor legale în consecință.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-angajatii-unui-institutii-nu-mai-sunt-primiti-la-munca-daca-au-temperatura-triaj-la-usa/?fbclid=IwAR0i0-alZfojZQ_pISCURh-lQLNg0wQrSl0JSVwNaoK-MKSdYd-O5sK7vzM

Vezi şi https://republikanews.ro/un-cartier-intreg-in-carantina-zeci-de-persoane-diagnosticate-cu-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR01R6PktgtQ6D2rFpYP56phl3mC9MPBBvq-dRFtCBR3plocSIuCjoDNpDQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here