logo
RNTV Live

VIDEO/ Eveniment unic în România, pe Domeniul Castelului Cantacuzino de la Florești. Suflețel și Suleiman au făcut senzație în fața spectatorilor

ponei – Floresti
Oana Stoica

La Florești, în Prahova, într-un peisaj de epocă, lângă Castelul Cantacuzino, astăzi s-a dat startul unei competiții hipice unice. Este prima oară când un eveniment de echitație este destinat poneilor și copiilor.

Competiția  Karpatia Pony Show, care se desfășoară în acest week-end la Florești, a reunit aproape 70 de ponei concurenți, din toate rasele.

Spectatorii pot urmări în acest week-end probe de dresaj, obstacole și concurs de atelaje. Prețul participării la eveniment este de 30 lei pe zi pentru un adult și un copil, iar biletele pot fi achiziționate de la intrare.

Încasările obținute vor ajunge în fondul destinat restaurării întregului domeniu.

Palatul de la Florești s-a vrut o copie fidelă a Trianonului de la Versailles. Domeniul cuprindea grădini de agrement și terenuri de vânătoare și echitație. În Primul Război Mondial, Palatul a fost prădat de nemti.

GALERIE FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor