logo
RNTV Live

VIDEO/ Ei sunt ploieștenii de TOP care ne-au făcut mândri în S.U.A.

WhatsApp Image 2022-04-26 at 18.02.23 (2)
Daniel

InfO1 Robotics, echipa de robotică a Colegiului Naţional I. L. Caragiale din Ploiești s-a întors învingătoare din Statele Unite ale Americii.Tinerii pasionati de robotică s-au remarcat încă o data prin talentul și priceperea lor. Aceștia au câștigat un premiu important la Olimpiada Internaţională de Robotică din SUA.

????We made it! Am câștigat Judges Choice Award “Blast of energy” la FIRST World Championship de la Houston, Texas. Vrem să mulțumim sponsorilor noștri care au făcut posibilă participarea noastră la campionat, cât și @natieprineducatie este mesajul postat de către invingători pe pagina de facebook.

Imediat ce avionul a aterizat, aceștia au fost întâmpinați la aeroport cu flori, aplauze și mesaje de felicitare.

Echipa de robotică InfO(1)Robotics a Colegiului Naţional „Ion Luca Caragiale“ din Ploieşti a obținut marele premiu Inspire Award 1, la Olimpiada Națională de Robotică First Tech Challenge, fapt ce i-a asigurat prezenta și la aceasă olimpiadă organizată în Texas.

Nu sunt singurele premii câștigate de elevii ploieșteni. De-a lungul timpului aceștia s-au remarcat cu premii la fel de importante, cu care au dus numele țării mai departe.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor