logo
RNTV Live

VIDEO: Drifturi în sensul giratoriu la Cornu

maxresdefault
Ștefan Petre

Un tânăr de 19 ani din localitatea prahoveană Cornu a fost filmat în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu.

Șoferul care executa manevre periculoase pe timpul nopții a fost surprins într-o filmare care a ajuns și la polițiști de către martori. În clipul video se poate vedea cum, în sensul giratoriu, cu doar câteva momente înainte de drifturile băiatului, trec un camion și un autoturism.

Zgomotul puternic i-a scos din case pe oamenii care locuiau în apropiere și care au crezut că a avut loc un accident, notează Antena 3 CNN. Aceștia au anunțat poliția, iar oamenii legii l-a identificat destul de repede pe tânărul teribilist, care a fost amendat cu 580 de lei și a pierdut permisul pentru 30 de zile.

„În cauză, au fost efectuate verificări, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Cornu. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform OUG nr.195/2002 R, cu amendă în valoare de 580 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor