S-a spart buba la TCE! Angajații vor plăti pentru bătaia de joc la adresa ploieștenilor!

Dispoziţie dată de directorul TCE

În urmă cu 30 de minute directorul TCE Ploieşti, Nae Alexandri a dat dispozţie către angajaţii TCE să asigure continuitatea serviciului de transport în comun.

Conform legii trebuie să fie asigurat 30% din fiecare traseu. Cu alte cuvinte fiecare din traseele din Ploieşti să aibă asigurat 30% din curse şi nu doar cursele speciale. În cazul în care nu se vor conforma vor fi sancţionaţi conform regulamentelor în vigoare, a spus pentru republikanews.ro directorul TCE Ploieşti, Nae Alexandri.

În acest moment directorul TCE poartă discuţii cu reprezentanţii primăriei Ploieşti pentru a se găsi rezolvare la problema societăţii.

Vă reamintim că în şedinţă de ieri de la Consiliul Local Ploieşti s-a venit cu propunerea ca datoria de 6 milioane de lei către Primăria Ploiești să fie eșalonatăsocietatea fiind în pragul falimentului. Cum discuţiile au eşuat s-a ajuns la grevă spontană, transformată în această dimineaţă în grevă generală.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/sindicalistii-tce-au-scos-iar-jucaria-preferata-oprim-transportul-comun/

După întâlnirea de la Primărie, Nae Alexandri urmează să aibă încă una şi cu reprezentanţii Prefecturii.

De menţionat este că nu sindicatul a organizat greva ci salariaţii. Deci dacă dispoziţia dată în urmă cu jumătate de oră nu va fi respectată, angajaţii vor fi cei care vor suporta consecinţele.

Până la momnetul publicării articolului, transporul în comun nu a fost deblocat.

One thought on “VIDEO/ Directorul TCE Ploieşti, Nae Alexandri:”Conform legii trebuie să fie asigurat 30% din fiecare traseu”. Realitatea este însă alta”
  1. Va intelegem, mai mult decat credeti, dar aveam si noi dreptul sa fim anuntati din timp despre greva asta! Sau nu suntem decat victime colaterale?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *