logo
RNTV Live

Sindicaliștii TCE au scos iar jucăria preferată: Au oprit transportul în comun!

autobuz tce
Ciprian Radu

Sindicaliștii TCE au scos iar jucăria preferată: Au oprit transportul în comun!

TCE a venit la ședința de astăzi a Consiliului Local cu propunerea ca datoria către Primăria Ploiești să fie eșalonată. Ca de obicei, la astfel de discuții importante apar și sindicaliștii din TCE. Care nu au dezamăgit nici de această dată, amenințînd cu oprirea transportului în comun, ca de obicei. Ceea ce au și făcut! 

Situația financiară a TCE rămâne critică. Astăzi, în ședința CL, majoritatea consilierilor a fost de părere că doleanța conducerii TCE este de competența primarului.

Și că membrii Consiliului Local vor lua act ulterior unei decizii în acest sens a primarului Adrian Dobre.

Ca de obicei, sindicaliștii TCE bagă presiune. Aceștia au amenințat din nou cu oprirea transportului. Și asta au și făcut!

Deși ploieștenii care au mai fost lăsați de proști prin stații n-au nicio vină. Și nici nu pot rezolva ei problemele mamutului galben TCE care se clatină.

Sindicaliștii o țin însă pe a lor și se joacă de-a greva “spontană” pe timpul și pe nervii călătorilor. Care, mulți dintre ei, au avut grijă să-și rupă din salariile mai mici ca la TCE și să-și ia abonamente!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor