logo
RNTV Live

Șoferi drogați prinși la volan pe șoselele din Prahova

drug_test
Dumitrescu Vlad

Polițiștii din Prahova au tras pe dreapta Ieri după-amiază și azi-noapte trei șoferi drogați. În toate cazurile a fost deschis dosar penal după ce DrugTestul a arătat că aceștia s-ar fi urcat la volan aflându-se sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Miercuri, în jurul orei 14.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din direcția Centru către Vest. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Fulga. Acesta manifesta un comportament suspect și a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Mai târziu, în jurul orei 19.00, la Câmpina, în aceeași situație a ajuns și un tânăr de 20 de ani, din bănești, oprit de polițiștii din municipiu pe Bd. Nicolae Bălcescu.

Și azi-noapte, în jurul orei 00.15, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, care supravegheau traficul pe DN1B, au oprit pentru control, în Bucov, un autoturism care se deplasa din direcția Buzău către Ploiești.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Bucov.

Cele trei persoane au fost conduse la unități medicale în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor