logo
RNTV Live

VIDEO: Directorii SGU, huiduiți de angajați! Acuzații grave la adresa conducerii!

VIDEO: Directorii SGU, huiduiți de angajați! Acuzații grave la adresa conducerii!
Ciprian Radu

 Directorii SGU, huiduiți de angajați!

Angajații SGU le-au cerut socoteală șefilor societății. Lăsați să intre în cele din urmă în curte, oamenii au avut surpriza să constate că, după puțin timp, au fost lăsați baltă. Atât de directorul general Negulescu, cât și de șeful de la Proiecte, Marius Panainte. 

Ultimul a fost pus la colț de către angajații SGU. Oamenii i-au reproșat neacordarea bonurilor de masă și condiționarea acestora de semnarea contractului colectiv de muncă.

De altfel, astăzi trebuia să aibă loc o întâlnire pentru discutarea contractului. Conducerea SGU a anulat-o când membrii de sindicat s-au strâns în curte.

Printre acuzațiile lansate de salariații SGU, cea mai gravă este aceea că ar fi fost amenințați cu concedierea dacă nu renunță la statutul de membru de sindicat.

Oamenii spun că, astăzi, au fost lăsați să intre doar unul câte unul în curte. Special pentru a fi filați și dați afară.

CITEȘTE și Soarta SGU se discută în spatele uşilor închise. Angajaţii daţi afară de la şedinţa CA

Salariații acuză și ultimele mutări de personal făcute cu forța de conducerea SGU.

Mai mult decât atât, unul dintre șefii de la personal ar fi fost dat astăzi afară abuziv.

Este clar că haosul domneșete la SGU Ploiești. Iar Consiliul de Administrație și Negulescu nu fac decât să încingă spiritele prin deciziile controversate.

Și că tot vorbim despre decizii, fosta directoare economică Elena Trican, revocată din senin de către membrii CA, tocmai a constestat în instanță măsura. Și a făcut și plângere penală! 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor