Comitetul Local pentru Situații de Urgentă al Municipiului Ploiesti, măsuri importante pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Comitetul Local pentru Situații de Urgentă al Municipiului Ploiesti, măsuri importante pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Primăria Ploieşti anunţă că au fost luate, prin Comitetului Local pentru Situații de Urgentă al Municipiului Ploiesti, măsuri importante petru a preveni răspândirea coronavirului.

Mai exavt,persoanele aflate în autoizolare pe teritoriul Municipiului Ploiesti, pot fi ajutate în aprovizionarea cu apă si alimente de către rude si/sau prieteni. Dacă este necesar, persoanele aflate în autoizolare pot solicita sprijinul A.S.S.C pentru aprovizionarea cu alimente, apă si bunuri necesare traiului.

cel mai verde complex reziential

Supravegherea persoanelor autoizolate voluntar la domiciliu pe teritoriul Municipiului Ploiesti, va fi asigurată de Politia Locală Ploiesti. În caz de nevoie, se va solicita sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, pentru menținerea ordinii publice si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, pentru asigurarea si restabilirea ordinii publice.

În spatiile de carantină identificate în Municipiul Ploiesti, de către D.S.P. Prahova, A.S.S.C. va asigura apa, hrana si produsele de igienă specifice. Sumele aferente pentru cheltuielile necesare aplicării măsurilor stabilite, vor fi asigurate din bugetul local a1 Municipiului Ploiesti si vor fi puse la dispozitia A.S.S.C.

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here