logo
RNTV Live

VIDEO/ Copii neglijați, abuzați și exploatați prin muncă, indivizi cu grave probleme psihice, care umblă liberi pe străzi

emisiune bun
Luiza Toboc

Sute de copii neglijați, abuzati fizic, psihic și sexual chiar de către cei care le-au dat viață și care ar fi avut datoria, măcar morală, de a-i ocroti și de a le da o educație. Sunt copii care, din cauza legislației extrem de greoaie, cu greu pot fi scoși din infernul în care trăiesc. Se zbat la limita sărăciei, murdari, flămânzi, bolnavi și  analfabeți.

Împreună cu reprezentanți ai autorităților, am încercat, în cadrul emisiunii Sud Muntenia la Raport, să aflăm care sunt șansele reale ale acestor copii la o viață cât de cât decentă și care sunt soluțiile pentru ca ei să nu mai trăiască în iadul în care trăiesc.

Tot în cadrul acestei emisiuni am dezbătut și problema bărbatului obsedat sexual, care, de ani de zile, terorizează femeile din Ploiești. Cu toate că a fost suprins cu o armă albă asupra lui, cu toate că există numeroase sesizări ale ploieștencelor agresate de acest individ, se pare că el nu prezintă pericol public, motiv pentru care se află în libertate.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor