VIDEO/ Cel mai impresionant şi complex film dedicat PLOIEŞTIULUI

VIDEO/ Cel mai impresionant şi complex film dedicat PLOIEŞTIULUI

Mai mulţi tineri inimoşi şi talentaţi de la  Casa De Cultură A Studenţilor Ploieşti  au realizat cel mai impresionat şi complex film dedicat oraşului.

Vă invităm la o plimbare prin urbea lui Nenea Iancu și împreună să descoperim lucruri neștiute despre minunatele simboluri care creează frumusețea unui oraș despre care credem că știm totul și care ne surprinde la fiecare pas. Acest film ți-l dedicăm ție, privitorule, din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie – PLOIEȘTI!

PLOIEȘTI – din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie

Vă invităm la o plimbare prin urbea lui Nenea Iancu și împreună să descoperim lucruri neștiute despre minunatele simboluri care creează frumusețea unui oraș despre care credem că știm totul și care ne surprinde la fiecare pas. Acest film ți-l dedicăm ție, privitorule, din dragoste pentru un oraș plin de viață și de istorie – PLOIEȘTI!Filmarea, procesarea și montajul au fost realizate de Mihai Asofie, cu sprijinul „M&M STUDIO ART”.Voice Over: Răzvan Encuna – actor al Teatrului Studențesc „Moft”. Vizionare plăcută!

Posted by Casa de Cultură a Studenților Ploiești on Thursday, July 2, 2020

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/exclusiv-fotopovestea-incredibila-a-femeii-ajunsa-in-fata-mortii-care-acum-este-inspiratie-pentru-zeci-de-tinere-prahovencele-in-delir-dupa-fix-la-fix-cu-bote/

Vezi şi https://republikanews.ro/imagini-inedite-exclusiv-un-vanator-din-prahova-capabil-sa-imite-sunete-ce-atrag-vulpile-ca-un-magnet/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Video Facebook

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here