logo
RNTV Live

VIDEO/ Bișnițarii fac legea la Ploiești. Polițiștii îi fac nevăzuți

POLITIE MAGAZIN BIG
rnews

RAIUL BIȘNIȚARILOR e la Ploiești

Zona de Sud a orașului Ploiești a devenit un rai al băieților care vând telefoane sau alte obiecte provenite din surse necunoscute . Nu este zi să intri în centrul comercial din zona’ fără ca unul dintre aceștia să te abordeze pentru a-ți vinde un telefon sau bijuterii.

Unde este Poliția?

Un ploieștean a surprins astăzi și o echipă a Poliției în zonă. Pe imagini se vede clar cum cei doi polițiști stau la umbră în magazin, după care pleacă fără să observe niciunul dintre băieții cunoscuți în intregul oraș pentru îndeletnicirile lor. Tot în apropierea aceluiași magazin, o altă persoană vinde nestingherită șosete pe o tarabă improvizată dintr-o lădiță de platisc. Supriză! Nici aceasta nu este observată de către organele de ordine.

Persoana care a transmis imaginile ne-a spus că nu este prima dată când polițiștii îi fac nevăzuți pe cei care ajung să funcționeze după propria lege.

Așteptăm în continuare imaginile cititorilor pe adresa noastra de mail: office@republikanews.ro sau pe pagina de facebook REPUBLIKANEWS.

VIDEO

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor