logo
RNTV Live

Sindicaliştii de la TCE renunţă la greva generală

greva tce
rnews

Sindicaliştii de la TCE au anunţat dezamorsarea conflictului de muncă. Asta după ce, potrivit spuselor liderului de sindicat, Ion Mişcă, ” sunt programate noi negocieri pentru data de 21 aprilie, la sediul Prefecturii, atât cu autorităţile locale, cât şi cu reprezentanţi de la centru”.

Mâine, cei peste 1000 de salariaţi ai serviciului care asigură transportul public în comun, erau hotărâţi să declanşeze greva generală pe perioadă nedeterminată. Asta după ce, mişcările de protest spontane şi greva de avertisment de săptămâna trecută, nu au avut succes. Angajaţii TCE sunt nemulţmiţi de condiţiile de muncă, de starea precară a mijloacelor de transport şi de nivelul de salarizare. Din cauza datoriilor uriaşe acumulate, societatea se află în pragul falimentului, una dintre variantele identificate pentru o minimă redresare fiind disponibilizarea a 10% din personal.

Aşadar, mâine, toate mijloacele de transport în comun din Ploieşti vor circula după program normal de lucru.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor