logo
RNTV Live

VIDEO/ BĂTAIE într-un restaurant din Brazi. Cum s-a încheiat scandalul

Daniel

Două persoane s-au luat la bătaie weekendul acesta intr-un restaurant din comna Brazi. Unul dintre bărbați ar fi plecat însă cu mașina după ce consumase băuturi alcoolice.


Pentru detensionarea situației, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi, iar din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce participau la evenimente diferite, doi bărbați și-ar fi adresat expresii jignitoare, ulterior unul l-ar fi lovit pe celălat în zona feței.


Persoana lovită în zona feței s-ar fi urcat la volanul autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 30 de metri a fost oprită pe drumul public de patrula de poliție. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.


După ce bărbatul a fost condus sediul poliției, polițiștii au folosit mijloace specifice pentru aplanarea stării conflictuale și îndepărtarea persoanelor.
În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brazi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor