logo
RNTV Live

VIDEO/ Balonul intragastric – o metodă sigură și eficientă de pierdere în greutate, poţi slăbi 20 kilograme în doar 6 luni!

oferta speciala roua
Daniel

WeSlim program multidisciplinar UNIC în România – te îndrumă spre un stil de viață sănătos

Persoanele care vor să piardă în greutate au acum la dispoziţie o nouă metodă, care nu presupune intervenţii chirurgicale și care te îndreaptă către un stil de viață sănătos printr-un abord multidisciplinar, programul WeSlim – by ROUA Medical Center

Milioane de oameni se aruncă cu capul înainte în orice dietă  le iese în cale, pastile sau ceaiuri minune care le promit rezolvarea rapidă a problemei greutății. Din păcate aceleași milioane de oameni se vor reîngrășa, inevitabil, atunci când vor reîncepe să mănânce normal.

Toate aceste încercări eșuate lasă urme. Restricție după restricție. Eșec după eșec. Ajungi să crezi că orice ai face, nu vei putea slăbi. Ajungi să nu mai crezi în propria persoană, în propria putere.

Nu există consecințe fără acțiuni. Realitatea dură este că dacă arăți într-un fel care nu îți place, dacă ai kilograme în plus, în prezent, este pentru că faci anumite alegeri greșite, în prezent.

Fii realist! Întreabă-te dacă îți dorești cu adevărat să arăți mai bine sau să te simți mai bine. Dacă da, atunci este necesar să faci schimbări, este necesar să îți asumi munca de care va fi nevoie pentru aceste schimbări. Decide chiar azi că vrei să faci o schimbare în viața ta, că îți place să mănânci sănătos, că îți place să faci mișcare. Dietele restrictive și nepersonalizate au un termen de expirare, care vine odată cu vederea numărului fermecat dorit pe cântar. Stilul de viață face parte din cine ești cu adevărat. Pregătește-te să investești din timpul tău în a deprinde un mod de viață echilibrat și sănătos.

 

„Schimbarea e în tine. Începe azi. Nu aștepta până luni. ” – Dr. Carmen IONICĂ – Coordonator Program WeSlim, medic primar Chirurgie Generală, Experiență în Managementul Endoscopic și Chirurgical al Obezității

Iți place să mănânci sănătos și să faci mișcare.

Tu meriți să arăți bine și să te simți bine în propria piele.

Tu meriți să fii fericit/ă.

Tu meriți să fii sănătos.

Tu poți.

Echipa WeSlim by ROUA Medical Center este alături de tine în această călătorie către obținerea greutății dorite.

Slăbitul este un proces de schimbare nu numai a felului în care mănânci, dar și a felului în care relaționezi cu mâncarea, cu imaginea propriului corp.

Așa cum nu poți ajunge pe vârful muntelui cu gândul, nu poți slăbi și menține rezultatele fără să parcurgi pașii slăbitului sănătos, iar ca să-i parcurgi, trebuie să știi care sunt aceștia. Când discutăm despre pierderea în greutate, există multe opțiuni, dar dacă ne uităm cu atenție multe clinici sunt specializate doar pe anumite segmente ale problemei.

WeSlim by ROUA Medical Center schimbă această abordare asupra sănătății pacientului, aducând împreună experiența specialiștilor și tehnologia de ultimă generație pentru a crea o echipă completă:

  • Endocrinolog
  • Nutriționist
  • Psiholog
  • Life&Nutritional Coach
  • Antrenori de fitness
  • Gastroenterolog
  • Chirurg

WESLIM – managementul greutății, program multidisciplinar UNIC în România, unde o întreagă echipă îți stă la dispoziție. Această echipă vă va ghida pe drumul către obținerea greutății dorite, mărind considerabil șansele de reușită și menținere. Diferența strategică constă într-o abordare integrată a pacientului cu exces ponderal, prin introducerea mai multor unelte care fac ca dieta și programul fizic să aibă o rată de succes mai mare și garantează menținerea rezultatelor pe termen lung.

 

Programul multidisciplinar de tratament al obezității oferit de WeSlim by ROUA Medical Center te îndrumă către un stil de viață sănătos, îți pune la dispoziţie o nouă metodă, care nu presupune intervenţii chirurgicale – BALONUL INTRAGASTRIC

 

Balonul intragastric endoscopic este o procedură de pierdere în greutate, non-chirurgicală

Iată tot ce trebuie să știți despre BALONUL INTRAGASTRIC:

Balonul gastric este un dispozitiv medical produs din silicon. Cu ajutorul endoscopului, balonul se introduce în stomac, apoi se umflă cu circa 400- 700 cm3 soluţie salină. Apoi, balonul se deconectează şi este lăsat să plutească în stomac pentru o perioadă de 6 luni sau 12 luni. Implantarea se realizează endoscopic, printr-un procedeu minim invaziv, nechirurgical, sub analgosedare. Procedura durează circa 30 minute. Riscurile procedurii sunt minime.

Balonul se poate menţine pe o durată de maxim 12 luni. Extragerea sa se realizează tot endoscopic, în condiţii similare implantării. În acest interval de timp, pierderea ponderală obţinută se situează între 15 si 20 kg, cu o medie de 10 kg. Pe durata purtării balonului, pacientul trebuie să aibă o dietă corespunzătoare și să desfășoare activitate fizică. De asemenea, trebuie să rămână sub observaţie medicală și să respecte toate recomandările echipei medicale WeSlim.

Un balon intragastric poate fi o opțiune pentru dumneavoastră dacă:

  • Indicele de masă corporală (IMC) este cuprins între 30 și 40;
  • Aveți obezitate morbidă IMC>40 și tratamentul chirurgical este contraindicat, ca primă etapă de tratament;
  • Sunteți dispus să acceptați schimbarea stilului personal de viață și a comportamentului alimentar și să participați la un program adecvat de supraveghere și consiliere nutrițională și psihologică;
  • Nu ați avut nici o operație anterioară de stomac sau esofag.

 Un proces de evaluare va ajuta medicul să vadă dacă procedura poate fi benefică pentru dumneavoastră.

Durerea și greața afectează aproximativ o treime din pacienți la scurt timp după introducerea unui balon intragastric. Cu toate acestea, simptomele durează de obicei doar câteva zile după plasarea balonului și pot fi de obicei gestionate cu medicamente ce se pot lua pe cale orală la domiciliu. Reacțiile adverse grave după plasarea și îndepărtarea balonului intragastric sunt extrem de rare.

La fel ca în cazul altor proceduri și intervenții chirurgicale care duc la pierderi semnificative în greutate, balonul intragastric poate ajuta la îmbunătățirea sau rezolvarea condițiilor adesea legate de obezitate, inclusiv:

 

  • Boli de inimă
  • Hipertensiune arterială
  • Apnee obstructivă de somn
  • Osteoartrita (dureri articulare)
  • Diabetul de tip II
  • Colesterol ridicat
  • Boala hepatică grasă nonalcoolică (NAFLD) sau steatohepatita nonalcoolică (NASH)

Este posibil să nu pierdeți în greutate semnificativ sau să redobândiți greutate după orice tip de procedură de pierdere în greutate sau operație, chiar dacă procedura în sine funcționează corect. Această creștere în greutate se poate întâmpla dacă nu respectați modificările recomandate ale stilului de viață.

Schimbările permanente sănătoase ale dietei și stilului de viață, împreună cu activitatea fizică regulată, sunt necesare pentru a evita redobândirea greutății. Echipa WeSlim vă însoțește pe drumul dumneavoastră către un stil de viață sănătos punându-vă la dispoziție un program de 12 luni de scădere ponderală și de menținere a greutății dorite!

Vizitați www.weslim.ro pentru mai multe informații, iar pentru programări vă rugăm să ne contactați telefonic la 0244.433.802 sau 0799.948.200. Clinica ROUA este situată Strada Principală, Păuleștii Noi, după Sky Center. Clinica ROUA este singurul centru medical din Prahova unde puteți efectua această procedură.

💧 fără operație

💧 30 de minute, fără internare

💧 rezultate pe termen lung

💧 slăbești până la 20 de kg în 6 luni

💧 program de consiliere individuală

💧 fără dietă drastică

 

Balonul intragastric este o metodă non-invazivă. Nu implică o intervenție chirurgicală, deci nimic din corpul pacientului nu este tăiat sau îndepărtat. Balonul este plasat în stomac sub control endoscopic, sub o sedare minimă. SLĂBEȘTI UȘOR cu o soluție simplă, non-chirurgicală, eficientă și de lungă durată pentru pierderea în greutate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor