logo
RNTV Live

Parodie după înregistrarea cu un presupus hacker Anonymous – VIDEO

rnews

Ieri, cu două zile înainte de alegeri, România TV a scos pe post un filmuleț al unui presupus hacker Anonymous, care vorbește despre implicarea lui Soroș în tragedia de la Colectiv. De altfel, tema ”vinovatului Soroș” și a străinilor care ne „acaparează” țara au fost laitmotivul campaniei la postul controlat de Sebastian Ghiță. Cele două idei merg mână în mână și cu mesajul electoral al Partidului România Unită.

În înregistare apare o persoană ce poartă o mască, cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous, iar mesajul în limba engleză, este unul extrem de dur:  ”Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan. Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”.

Intoxicarea regizată de postul de televiziune controlat de Sebastian Ghiță, nu a ținut. Și asta pentru că, la mai puțin de o zi distanță de la difuzarea filmulețului, a apărut o parodie după acesta. De data aceata vocea robotică vorbește o engleză amestecată cu română.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor