logo
RNTV Live

Victorie pentru PMP. Deputatul Cătălina Bozianu a făcut anunțul

CATALINA BOZIANU PMP
rnews

Curtea Constituțională, cartonaș roșu pentru Guvernul Dăncilă

PMP-ul continuă să facă opoziție actualui Guvern. Deputatul prahovean Cătălina Bozianu a anunțat astăzi pe pagina de facebook faptul că o nouă inițativă marca PMP s-a dovedit a fi de bun augur pentru cetățenii României.

Iată declarația integrală a deputalui PMP Cătălina Bozianu

Astăzi, politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie: Curtea Constituțională a României a declarat neconstituțional proiectul de Cod Administrativ promovat de guvernarea Dragnea-Dăncilă.

În luna iulie, noi, parlamentarii PMP, am inițiat procedura de contestare a acestui Cod pe două direcții principale: impunerea de facto a limbii maghiare ca a doua limbă oficială a statului român și instituirea pensiilor speciale ale aleșilor locali, care creează o nouă categorie de privilegiați pe banii românilor.

Am fost sprijiniți în demersul nostru de colegii de la USR și de trei parlamentari PNL, cărora le mulțumim pentru consecvență.

Știm că o asemenea contestație este de natură să nemulțumească inclusiv o bună parte a aleșilor noștri locali, dar avem convingerea că opoziția autentică înseamnă să împiedicăm intrarea în vigoare a unei legi nedrepte, discriminatorii și, prin urmare, neconstituționale, indiferent de beneficiarii ei.

Avem mai mult de câștigat și cetățenii, și noi, dintr-o opoziție onestă și fermă, decât din compromisuri mărunte care nu fac decât să întărească partidul de guvernământ.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor