Secretul de la stâna de oi care i-a adus unui oier pedeapsa cu închisoare. Este inuman ce a făcut!

Secretul de la stâna de oi care i-a adus unui oier pedeapsa cu închisoare. Este inuman ce a făcut!

Este vorba mai exact despre un oier care a promis unui copil de 15 ani că îl angajeză la stână şi în schimb îi va da bani, hrană şi cazare. Doar că nu a făcut aşa. Dimpotrivă! L-a muncit pe băiat până la epuizare, l-a înfometat şi bineînţeles că nu i-a oferit pentru munca prestată nici măcar un leu. Când băiatul a vrut să plece, oierul nu l-a lăsat.

cel mai verde complex reziential

A profitat cel mai probabil că acesta era un băiat amărât de la casa de copii, lipsit de orice ajutor, aşa că l-a transformat în sclav. Pentru a fi sigur că nu scapă, oierul  i-a luat şi telefonul mobil, din care a distrus cartela SIM. Minorul a încercat să fugă de mai multe de două ori, dar a fost urmărit și prins pe câmp de cioban și adus înapoi cu forța la stână. A treia oară însă a reuşit. A fugit la casa părintească de unde a cerut ajutorul poliţiei.

Cercetările au scos la iveală faprul că minorul a fugit în februarie, din centrul de plasament din Galați, unde era abandonat de familie. A luat legătura la telefon cu proprietarul de stâne și s-a înțeles cu acesta să muncească la oi, pentru bani, cazare și mâncare. În tot acest timp, reprezentanţii centrului de plasament care îl avea în grijă pe minor au sesizat poliția, acesta fiind dat în urmărire națională

Proprietarul a fost arestat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, supunere la muncă forțată și furt, toate asupra unui minor.

 

 

sursa vocea biz

foto cu caracter ilustrativ

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here