logo
RNTV Live

Victorie la pas pentru baschetbaliștii ploieșteni

csm ploiesti - medias
Cristian Anghelescu

Victorie la pas pentru baschetbaliștii ploieșteni

Anunțată ca fiind o partidă greu, așa cum, odată, erau toate cele cu medieșenii, disputa dintre echipele municipalităților din cele două orașe s-a dovedit un scurt galop de sănătate pentru ploieșteni.

Oaspeții, CSM Mediaș, au venit la Ploiești să facă o figură frumoasă dar au sfârșit jalnic, învinși la aproape 30 de puncte diferență! Și asta, în ciuda faptului că gazdele au rulat tot lotul înscris pe foaie, mai mult, fiecare dintre cei 12 baschetbaliști care au jucat – adică toți! – reușind să puncteze!

A fost un meci agreabil, cu multe puncte reușite la capătul unor contraatacuri eficiente și bine orchestrate de către conducătorii de joc.

Sala a fost aproape goală…

Din păcate sala a arătat jalnic, doar circa 2-300 de spectatori fiind prezenți la întâlnirea cu unele dintre speranțele baschetului ploieștean de peste puțină vreme.

Veteranii, Burlacu, Dogaru, Tudor și Santana, au evoluat mai puține minute adunate decât copiii lotului, semn că încrederea pe care antrenorul le-o oferă crește de la partidă la alta!

De altfel, în lipsa unui proiect de continuitate care să permită abordarea promovării în eșalonul de elită – citește “finanțare doar atât cât să reziste la acest nivel”! – elevii lui Burlacu încearcă să-și satisfacă fanii. Numai că aceștia, obișnuiți cu baschetul la vârf, nu se mai înghesuie la sală, noua construcție de peste 3000 de locuri fiind populată la maxim 10% din capacitate la baschet și 20% la volei…

Dacă asta au dorit marii noștri conducători ai spectrului politic, ei bine, da, le-a ieșit din plin! Ce tristețe…

Marcatorii echipei ploieștene

CSM Ploiești – CSM Mediaș 94-66 (25-20, 22-21, 26-10, 21-15)

Arteni 5 puncte, Topologeanu 14, Vrabie 3, Crăciun 4, Burlacu 14, Dumitru 3, Dragomir 4, Carabulea 1, Dogaru 6, Tudor 4, Melnic 22, Santana 14.

Arbitri: Andrei Răileanu (Focşani), Mihai Săndulache şi Matei Bănică (ambii din Bucureşti).

Comisar FRB: Bogdan Bădilă (Bucureşti).

Pentru echipa ploieșteană urmează un examen dificil în deplasare, luni, 5 februarie, la ora 14:00, fiind programată, în Sala „Agronomie”, din Bucureşti, partida cu CSO Voluntari.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor