logo
RNTV Live

Nicio zi fără scandal la CSM! Decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe directorul Silviu Crângașu

Nicio zi fără scandal la CSM!
rnews

Nicio zi fără scandal la CSM

Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, solicită sancționarea directorului CSM Ploiești! 

Ganea îi reproșează lui Silviu Crângașu lacunele în relația cu angajații, dar și managementul defectuos.

Viceprimarul a făcut un referat. Prezintă deficiențele constatate la CSM și solicită înființarea unei comisii care să analizeze situația de la Clubul Sportiv Municipal. 

 

„Am avut o discuţie cu domnul primar, Adrian Dobre, şi l-am anunţat că aş dori să-l propun în comisia de disciplină pe domnul director al CSM, Silviu Crângaşu, care este şi consilier pe cabinetul primarului.

Am constatat însă că nu avem comisie de disciplină pentru personalul contractual. Deci nu am în ce comisie să-l propun. Atunci voi face un referat  către domnul primar să ia de urgenţă măsura constituirii unei comisii pentru a lua în discuţie situaţia gravă apărută la CSM în urma plângerilor făcute de angajaţii instituţiei.

Am constatat, în primul rând, o atitudine neprofesională, un limbaj vulgar, lipsa de comunicare şi deficienţe grave de management“, a declarat, conform Telegrama,  Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor