logo
RNTV Live

”Victor Ponta lua bani în mână din poșeta Elenei Udrea ca să meargă în concedii”. Vezi cine spune asta

udrea_ponta_18766400
Oana Stoica

Scandal cu acuzații grave între un jurnalist și un fost premier al României.

Cearta dintre Victor Ponta și jurnalistul Rareș Bogdan a atins cote halucinante. Cei doi își aduc acuzații grave, care vizează infracțiuni.

După ce Victor Ponta a declarat despre Rareș Bogdan că lua șpagă de la Marian Vanghelie pentru a-l primi în emisiuni, replica jurnalistului nu a întârziat să apară. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Rareș Bogdan a negat acuzațiile și arată că Ponta se răzbună pentru dezvăluirile făcute la Realitatea TV. Acesta susține că Victor Ponta primea bani direct din poșeta Elenei Udrea, în 2009. Jurnalistul consideră că atacurile lui Victor Ponta vin ca urmare a faptului că este ”frustrat” și ”speriat” de dezvăluirile care au început să curgă.

 

Rareș Bogdan mai spune că Ponta și Băsescu au fost extrem de deranjați de dezvăluirile pe care el le-a făcut despre consecințele aducerii în țară a lui Sebastian Ghiță, asupra celor doi.

 

”În 2009 Victor Ponta era omul de legătură cu Cocoș și Udrea, cel care mergea la hotelul lui Dorin Cocoș. Și dacă Victor Ponta lua bani în mână din poșeta Elenei Udrea ca să meargă în concedii, atunci când era simplu deputat PSD,sigur, nu fura, primea, acum el își închipuie că toată lumea este croită în România după chipul și asemănarea lui. Îmi pare rău, dar nu se mai face bine și din păcate reprezintă un exemplu prost pentru proprii lui copii”, a declarat Rareș Bogran.

Citește articolul pe: http://ph-online.ro/politica/item/85040-rares-bogdan-replica-exploziva-pentru-victor-ponta-lua-bani-din-poseta-elenei-udrea

Sursa foto:dcnews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor