logo
RNTV Live

Foto/De Paşte, infractorii “lucrează”. Banii din cont îţi pot fi furaţi fără să-ţi dai seama. Trebuie să te uiţi după acest detaliu la bancomat

bancomat, Raiffeisen Bank
Mihai Constantinescu

De Paşte, infractorii “lucrează”, iar banii din cont îţi pot fi furaţi fără să-ţi dai seama. De aceea este bine să verifici de două ori înainte să scoţi bani.

Orice detaliu observat la timp vă poate scuti de  necazuri. Dacă observaţi o gaură ca vârful de ac în plasticul bancomatului, atunci este cazul să anunţaţi imediat banca şi evident să nu folosiţi acel bancomat. Este posibil ca acolo să fie ascunsă o cameră de foarte mici dimensiuni care înregistrează codului pin al cardului victimei.

Această metodă este folosită cu mult succes în Londra, dar nu este exclus ca metoda să fie pusă în aplicare şi la noi. Atenţie sporită la scoaterea banilor din bancomat trebuie acordată şi în cazul în care petreceţi sărbătorile de Paşte în străinătate!

La începutul lunii trecute, camere video de acest gen au fost depistate în ATM-uri din Preston, Leyland si Bamber Bridge din Marea Britanie. Poliţia londoneză a publicat fotografiile care arată cât de subtile au devenit aceste dispozitive.

sursa stirilekanald.ro

sursa foto descoperă.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor