logo
RNTV Live

Viceprimarul Cristian Ganea a depus plângere împotriva unui jurnalist

ganea la birou
rnews

Viceprimarul Cristian Ganea a depus plângere împotriva unui jurnalist

Viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea a anunțat că a depus o plângere la Judecătoria Ploiești împotriva unui jurnalist. 

Ganea menționează că jurnalistul l-a jignit și l-a acuzat de furt de idei, în cadrul campaniei de mobilizare a ploieștenilor pentru păstrarea curățeniei stradale.

“Nu îmi plac conflictele, dar nici nu pot accepta ca numele meu să fie târât în noroi pentru ambițiile personale ale unor așa ziși formatori de opinie. În general, am încercat să înțeleg atacurile unor ziariști și să le consider opinii personale, dar când imi aruncă cuvinte jignitoare nu pot să accept. Astăzi, am depus o plângere pentru calomnie la Judecătoria Ploiești împotriva ziaristului care m-a acuzat de furt de idei. Accept multe, înțeleg anumite aspecte ale muncii de ziarist si respect aceasta meserie, dar nu pot să închid ochii la acest tip de jigniri!”, a anun’at Ganea pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor