logo
RNTV Live

Război în administrație. Se vrea demiterea lui Andrei Volosevici/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Război în administrație. Se vrea demiterea lui Andrei Volosevici

Primarul Andrei Volosevici a promis public că pe 15 octombrie, ploieștenii vor avea apă caldă la robinte. Sunt însă destui cei care nu cred în acest termen. Ba mai mult, conflictul se adâncește, când vorbim despre soarta termiei municipiului. Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova îî cere demisia primarului Volosevici. Mai mult, spune că se gândește chiar la un referendum pentru demiterea edilului șef.

Război în administrație

Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, îi cere public demisia primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici pentru că se opune rezolvării crizei apei calde. Apostol a postat un mesaj în acest sens, pe pagina personal de Facebook.

”Andrei Volosevici – Fii bărbat, dă-ți demisia! Ce nu a înțeles acest primar iresponsabil si imatur? Toata lumea l-a protejat pana acum cu un singur scop, să dea drumul la apă si căldură! Noi, USR Prahova, am ales in 2020 sa sprijinim un primar – pe Andrei Volosevici. L-am ales pe el pentru ca administrația locala sa lucreze într-o zona de siguranța, într-o zona de unde sa poată gestiona nevoia de dezvoltare si proiectele de investiții deosebit de necesare pentru Municipiul Ploiești. Toate acestea, evident, in interesul cetățeanului din Ploiești. Cel puțin, noi așa credeam si speram – ca toate le facem pentru ploieșteni si nevoile lor. Ne-am înșelat amarnic! Andrei Volosevici nu este in stare sa fie primar!” – Sursa –  Facebook – Cristian Apostol

Totul a pornit de la faptul că viceprimarul Anca Popa a declarat public că vinovatul principal în criza termiei este Andrei Volosevici. Într-o intervenție în cadrul emisiunii Ploiești TV, Proces Verbal, primarul a avut o replică dură la adresa viceprimarului.

În replică, în aceeași emisiune, Cristian Apostol a spus că se gândește chiar la un referendum pentru demiterea primarului.

După ce Consiliul Concurenței va da avizul pentru delegarea serviciului de termoficare către societatea nou înființată, urmează ca ANRE să emită licențe pentru producerea de energie termică și electric.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor