logo
RNTV Live

Vezi unde se deschide prima cafenea Starbucks din Prahova

STARBUCKS COFFEE COMPANY – True North Blend™ Blonde Roast
rnews

Pe 25 octombrie 2016, va avea loc deschiderea primei locaţii Starbucks din judeţul Prahova în AFI Palace Ploieşti, la parterul centrului comercial. Starbucks vine în completarea brandurilor premium găzduite de AFI Palace Ploieşti şi face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial prevăzută pentru anul 2016, în toamna acestui an fiind anunţate mai multe lansări de magazine. Noua locaţie are un design elegant, unic, cu o grafică ce prezintă traseul de evoluţie al cafelei, de la selecţia atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea şi pregătirea cafelei pentru a oferi o experienţă deosebită.

În România, Starbucks operează prin AmRest şi a intrat pe piaţa românească în 2007. În prezent există deja 23 de cafenele Starbucks în ţară, dintre care 14 în Bucureşti, două în Iaşi, Timişoara şi Constanţa şi câte una în  Cluj – Napoca, Braşov şi Craiova.

Sursa: deprahova.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor