Vezi cum va fi vremea de Crăciun. Meteorologii vin cu veşti neaşteptate pentru această perioadă a anului

sursa limba germana

ANM- cum va fi vremea de Crăciun

Vezi cum va fi vremea de Crăciun. Meteorologii vin cu veşti neaşteptate pentru această perioadă a anului.

Veşti neaşteptate pentru sărbători! Cei care visează la un Crăciun cu zăpadă şi cu vreme rece trebuie să ştie că anul acesta nu vor avea noroc. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit de Crăciun, la nivelul întregii ţări. Ninsorile vor fi prezente doar la altitudini de peste 1.800 de metri, a declarat,  pentru Agerpres, Elena Mateescu, director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

De Crăciun va fi mai cald decât în mod obişnuit. Nu este o excepţie, pentru că cel mai călduros Crăciun în ultimii ani a fost în 2014 – 2015, când am mai avut temperaturi de 20 de grade la Calafat, de pildă, iar la Bucureşti 17 – 18 grade. Cât priveşte ninsorile, acestea vor fi la altitudini de peste 1.800 de metri. Stratul se zăpadă va putea fi prezent, dar şi aici vorbim de posibilitatea ca acesta să se mai diminueze în condiţiile în care şi în zona montană vorbim de temperaturi pozitive, ziua, în jurul a 4 – 5 grade. Deja la staţia meteorologică Bâlea Lac avem un strat de zăpadă de 60 cm, dar nu va putea suferi modificări semnificative, pentru că nopţile rămân în continuare cu temperaturi sub zero grade. În Bucureşti, şansele de a avea zăpadă de Crăciun sunt mici“, a afirmat Mateescu.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-un-grup-de-persoane-pacaleste-soferii-cu-o-metoda-incredibila-varianta-live-la-metoda-accidentul/

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here