logo
RNTV Live

Veşti despre noua gradiniţă care se construieşte în Ploieşti/ FOTO

gradinita in constructie Ploiesti
Mihai Constantinescu

Veşti despre noua gradiniţă care se construieşte în Ploieşti. Lucrările se desfăşoară conform graficului de execuție, anunţă reprezentanţii Primăriei Ploieşti. Este vorba despre lucrările pentru construirea noului sediu al Grădiniţei cu program prelungit nr. 38, din strada Poștei nr.23.

Municipiul Ploiești este beneficiarul contractului de finanțare 9 pentru proiectul „Construire grădinița cu program prelungit pe strada Poştei nr.23”, Axa prioritară 4 – 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiție 4.4.- Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formarea profesională pentru dobândirea de competenţe şi învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație şi formare, Obiectiv specific 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea accesului sporit la educație timpurile şi sprijinirea participării părinților pe piața forței de munca.

În data de 22.02.2021, s-a încheiat contractul de lucrări.

În prezent, s-a organizat șantierul și a început turnarea fundației pentru această clădire.

Viitorul sediu al acestei grădinițe va avea o structură cu subsol, parter şi etaj și va fi un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copiii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar.

Realizarea noii construcțiise va realiza fără a se afecta funcționarea normală a grădiniței existente, pe perioada executării lucrărilor la noua clădire.

Noul sediu al acestei unități de învățământ preșcolar are termen de finalizare data de 31.01.2023.

Proiectul, prin care se va construi noul sediu al Grădiniței cu program , este finanţat din fonduri de la bugetul local şi din surse externe nerambursabile. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.223.202,68 lei, din care valoare totală eligibilă 2.866.309,59 lei , din care nerambursabilă 2.808.983,40 lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dosar-penal-pentru-mai-pusin-de-8-lei/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furnizarea-apei-potabile-in…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pesta-porcina-africana-se-extinde/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor