Veşti bune pentru ploieştenii din Mitică Apostol. Cartierul, prioritate în dezvoltarea infrastructurii oraşului

sursă foto Ziarul INCOMOD

Veşti bune pentru ploieştenii din Mitică Apostol. Cartierul, prioritate în dezvoltarea infrastructurii oraşului

Cartierul Mitică Apostol din Ploieşţi este o  prioritate în dezvoltarea infrastructurii oraşului. De aceea, după recentele lucrări de canalizare realizate în acest carteir s-a luat decizia de a solicitat constructorului să execute lucrări de balastare provizorie (cu balast spălat) pentru a facilita accesul cetățenilor, eventual a  ambulanțelor şi pompierilor, dacă situaţia o va cere. De menţionat este că acest tip de lucrări nu face parte din contractul dintre constructor şi Municipiul Ploieşti.

“Am constat faptul că, urmare a lucrărilor de canalizare, ce se realizează în Cartierul Mitică Apostol, străzile au fost afectate în zona în care se lucrează la reţeaua de canalizare, producând disconfort locuitorilor. Conform proiectului tehnic, lucrările de umplutură se realizează numai în zona afectată, urmând ca sistematizarea străzii să fie realizată de firma de specialitate.

Cu toate acestea, am hotărât faptul că, esenţial, la acest moment, este să luăm măsurile necesare pentru a asigura circulația şi, astfel, municipalitatea a solicitat constructorului să execute lucrări de balastare provizorie (cu balast spălat) pentru a facilita accesul cetățenilor, ambulanțelor, pompierilor etc., chiar dacă acest tip de lucrări nu face parte din contractul dintre constructor şi Municipiul Ploieşti”, a spus Cristian Ganea, viceprimar Ploieşti.

Vezi şi https://republikanews.ro/politistii-au-intocmit-unui-ploiestean-dosar-penal-pentru-contrabanda-cu-arme/?fbclid=IwAR1nmsenyB6C_ZoL4qy3ABeV2zqQA5aLNtIZoXUkwlJRMdDBRJnJjuKdClQ

Vezi şi https://republikanews.ro/kaufland-ploiesti-foloseste-metoda-inselaciunii-la-cantar-vezi-ce-a-patit-un-cumparator/?fbclid=IwAR20hugtBWJeCdc5d8uXuGffdDp8v9MDJ0QXJz66LvHp7TJ_nYurWaM5048

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here