logo
RNTV Live

Consiliul Judeţean Prahova va construi un spital cu şapte etaje

dav
rnews

Grupul consilierilor județeni PSD-ALDE susține, prin votul dat pentru adoptarea bugetului pentru acest an al Prahovei, alocarea fondurilor necesare începerii lucrărilor la noul spital, cu 7 etaje, care se va construi în vecinătatea actualului Spital Județean din Ploiești, complementar acestuia, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Astfel, președintele Consiliului Județean, domnul Bogdan Toader, speră că odată cu construirea acestui spital se vor rezolva şi problemele din spitalul judeţean. Viitoarea investiție, spune acesta, este ”una obligatorie, pe care le-am promis-o prahovenilor în campania electorală. (…) Prahova este un județ puternic și, sunt convins, în mandatul meu, vom reuși să ne ținem de cuvânt și să terminăm, o dată pentru totdeauna, cu problemele care au generat titulatura de spital al groazei pentru Spitalul Județean”.

Studiul de fezabilitate şi proiectul viitorului spital cu şapte etaje, construit în aşa fel, încât să reziste la cutremure, va fi realizat din excedentul bugetar rezultat din exercițiile financiare precedente.

“Vom fi extrem de atenți la utilizarea, cu transparență și eficiență, a banului public, la calitatea lucrărilor, la respectarea termenelor. În paralel, vom găsi mijloace de a păstra în Prahova medicii valoroși pe care îi avem și de a atrage noi valori, pentru ca prahovenii să poată beneficia, în sfârșit, de servicii medicale la cele mai înalte standarde”, mai spun aleşii.

Totodată, ministrul Grațiela Gavrilescu, președinte al ALDE Prahova, care a susţinut acest proiect în propriul program electoral, consideră că soluția amplasării noii construcții în vecinătatea Spitalului Județean este cea optimă şi de altfel agreată de ploieştenii cu care a discutat. ”Da, este nevoie de un spital nou, ultramodern, foarte repede. Voi face, inclusiv din poziția de ministru, toate demersurile legale posibile pentru ca acest proiect să devină realitatea de care avem nevoie cu toții”!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor