logo
RNTV Live

Veşti bune pentru pensionari! 2017 debutează cu creşterea pensiilor

PSD anunță o nouă lege a pensiilor. Când va fi gata
Mihai Constantinescu

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a anunţat, joi seară, că punctul de pensie a fost majorat cu 5,25% de la 871,7 lei la 917,5 lei, de la 1 ianuarie 2017, prin ordonanţă de urgenţă. Creşterea se va aplica şi pensiilor militare de stat. Decizia a fost luată în ultima şedinţă de Guvern în care Cabinetul Cioloş mai poate emite ordonanţe de urgenţă.
“Am plăcerea să anunţ că în anul 2017 valoarea punctului de pensie se majorează cu 5,25%. Ea va fi 917,5 lei fata de 871,7 lei şi pe această cale eliminăm orice fel de dubii cu privire la intenţiile acestui guvern cu privire la sistemul de pensii.

Această majorare se aplica şi pensiilor reglementate de legea 223, pensiile militare de stat. Deci şi pensiile militare de stat vor creşte cu 5,25%”, a declarat Dragoş Pîslaru.

Acesta a început conferinţa de presa de după şedinţă de Guven anunţând că acest Executiv nu va taia nici pensii, nici salarii.

sursa ziare.com

foto cu caracter ilustrativ

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor