Verificări drastice în mai multe oraşe şi comune din Prahova

cautam-reporteri-republikanews

Verificări drastice în mai multe oraşe şi comune din Prahova

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-COV2, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, împreună cu polițiști locali, jandarmi și reprezentanți ai celorlalte structuri cu atribuții în domeniu, au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

just insolv sprl

Activităţile s-au desfășurat în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Azuga, Băicoi, Breaza, cât și în comunele Blejoi și Păulești. Au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 7 acţiuni punctuale. În cadrul activităților au fost legitimate peste 300 de persoane precum și 35 de mijloace de transport în comun.

Au fost verificate 70 de societăți comerciale. Aici, poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.000 de lei.

Poliţiştii prahoveni vor continua acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-accident-grav-pe-centura-de-est-a-ploiestiului-un-copil-transportat-la-spital/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here