logo
RNTV Live

Verificări ample în Ploieşti, în ultimele 24 de ore. Sancţiuni/ FOTO

verificari
Mihai Constantinescu

Verificări ample în Ploieşti, în ultimele 24 de ore pentru verificarea măsurilor impuse prin Legea nr. 55 din 2020, pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate.

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, împreună cu polițiști local, iau fost verificate peste 30 de autovehicule destinate transportului și au fost transmise recomandări cu privire la respectarea măsurilor de protecție atât conducătorilor auto cât și pasagerilor aflați în autovehicule.
De asemenea, au fost identificate 3 persoane care nu respectau obligația de a purta masca de protecție în mijlocul de transport în comun.

Au fost aplicate peste 15 sancțiuni contravenționale (dintre care 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020) în valoare de peste 2.000 de lei.

Nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor