logo
RNTV Live

Valizele secrete ale lui Putin

img
Ștefan Petre

În timpul vizitei președintelui Vladimir Putin la Volgograd, pentru aniversarea a 80 de ani de la victoria armatei sovietice asupra forţelor naziste în bătălia de la Stalingrad, cei doi agenți de securitate ai acestuia au fost văzuți și fotografiați cu doua valize negre, așa zisele „valize nucleare”.

Într-o limuzină blindată Aurus, șeful de stat și-a făcut apariția într-un convoi de 25 de vehicule, inclusiv o ambulanță. Localnicilor orașului Volgograd li s-a ordonat eliberarea străzilor pentru eveniment, însă au fost și excepții în care rezidenților li s-a cerut intrarea în carantină cu câteva zile înainte. Potrivit lui Vişinevski, mesajul lui Putin a fost că „operaţiunea militară specială (n.r. – formularea pe care o foloseşte pentru războiul declanşat de el împotriva Ucrainei) ar trebui să fie asimilată Marelui Război pentru Apărarea Patriei (n.r. – Al Doilea Război Mondial)” şi că „Occidentul a fost mereu împotriva noastră, inamicul nostru, nu un aliat […] Or, aceasta este o falsificare a istoriei”.

Sursă: Știrile ProTV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor