logo
RNTV Live

Prahova: Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști

Petrecere transformată în balamuc, cu bătăi şi maşină distrusă
Mihai Constantinescu

Prahova: Trei bărbați față de care au fost emise mandate de arestare, depistați de către polițiști

 În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Secției nr. 2 Ploiești, a fost depistat şi reţinut un ploieștean de 28 de ani, față de care Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 7 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, anunţă IJP Prahova.

Și polițiștii Secției Rurale nr. 11 Drajna au depistat un bărbat din localitatea Posești, față de care Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 4 luni, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, potrivit sursei citate.

Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.

  Agenți din cadrul Poliției Câmpina au depistat un bărbat de 26 de ani din municipiu, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză a fost preluată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova-Biroul Urmăriri.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vara-aceasta-poti-participa-la-primul-festival-al-gratarelor-din-prahova-vezi-unde-se-va-organiza/?fbclid=IwAR0UCguQqm3rLMvKwnPCaW2D7F0-NgYi1bBocKdWMXnfOTx9YHtt9gOEWdc

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor