Vălenii de Munte: A plecat după bureţi şi nu s-a mai întors. Rudele se gândesc la ce este mai rău. Poliţiştii au demarat căutările

cautam-reporteri-republikanews

Vălenii de Munte: A plecat după bureţi şi nu s-a mai întors. Rudele se gândesc la ce este mai rău. Poliţiştii au demarat căutările

în cursul zilei de 09.07 a.c., în jurul orelor 18:00, Poliția Orașului Vălenii de Munte a fost sesizată despre faptul că numitul Dumitrescu Sandu, în vârstă de 70 de ani, din comuna Gura Vitioarei, ar fi plecat voluntar, în această dimineață, în pădurea din apropierea casei, cu intenția de a aduna bureți, și nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime, aproximativ 100 kg, constituție grasă, față rotundă, ochii albaștri, părul cărunt, început de calviție, tuns scurt, fără semne particulare vizibile sau tatuaje.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o cămașă grena cu roșu în dungi, pantaloni de culoare albastru închis, iar în picioare cizme de cauciuc verde închis.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

UPDATE

În urma căutărilor efectuate de către polițiști, persoana dată dispărută a fost găsită în pădure.

Nu este victima vreunei infracțiuni. A fost găsit teafăr, departe de locuință.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here