logo
RNTV Live

UPG Ploieşti suspendă cursurile. Vezi de când intră în vigoare decizia

persoane evacuate UPG
Mihai Constantinescu

UPG Ploieşti suspendă cursurile. Vezi de când intră în vigoare decizia

Senatul Universității Petrol- Gaze din Ploiești a hotărât ca, în perioada 13-15 martie 2020 și 20-22 martie 2020, specializările Învățământ la Distanță (ID) și Învățământ cu Frecvență Redusă (IFR) să își suspende activitățile tutoriale și cele aplicative, laboratoarele, orele de seminar și de proiect, urmând ca aceste activități să se desfășoare pe platforma E – learning a Universității Petrol- Gaze din Ploiești.

Va exista o informare și o comunicare permanentă cu Direcția de Sănătate Publică Prahova și  se vor lua în continuare măsurile care se vor impune în funcție de evoluția situației.

Următoarea întâlnire a Senatului Universității Petrol – Gaze va avea loc vineri 13 martie 2020, ora 9:00, când se va constitui Comitetul de Criză al Universității.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/agentia-pentru-protectia-mediului-prahova-limiteaza-accesul-publicului-in-institutie/?fbclid=IwAR2obq9dOsvgr9lszkFU_oexvnGH7n_hZCwFWjUWG1Uen1_92O5juavn83w

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor