Vaccinul ROR declanşază autismul?

angajare

În această seară în OnLine Show puteți vedea cazul unei mame al carui copil a fost diagnosticat cu autism, la numai trei zile după vaccinarea anti-rujeolă. Există vreo legătură între vaccin si această cruntă maladie? Pentru a încerca să elucidăm, pe cât posibil aceast mister, am format două tabere, una pro şi cealaltă anti vaccinare.
Detalii începând cu ora 20.00 în OnLine Show cu Fabio Cârstea.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

2 COMENTARII

 1. Buna seara, numele meu este Gabriela Plopeanu, președintele FEDRA, federația unor asociații de părinți cu copii cu autism și asociații care militează pentru drepturile persoanelor cu autism din România. Va scriu in legătura cu invitata dvs din aceasta seara, Dna Elena Staicu, care s-a prezentat ca reprezentat FEDRA.
  Dna Elena Staicu nu face parte din Consiliul Director al FEDRA și nu reprezintă niciuna dintre organizațiile membre FEDRA.
  Cele susținute de dansa in cadrul emisiunii nu sunt similare cu punctul de vedere al federatiei pe tema vaccinului și a cauzelor autismului, ci reprezintă un punct de vedere personal.
  In numele Consiliului Director al FEDRA va transmit acestea pentru o justa și corecta informare.
  Nu o blamam pe Dna Elena Staicu, suntem mame de copii și adulti cu autism și știm ce efect are sau a avut asupra noastră aflarea diagnosticului. Știm cu ce se confrunta de aceea o rugam sa se informeze din surse validate științific și sa nu renunțe la a crede in șansa copilului sau.
  Toate cele bune!

 2. Asociatiile astea pt. copii autisti sunt de multe ori sponsorizate, ajutate de diverse „entitati” care si-ar retrage ajutoarele in caz ca mamicile deschid gura prea tare ref. la autismul dupa vaccinare. Ca atare, e de inteles ca se vrea tacere 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here