logo
RNTV Live

Vacanţa mare, pe Valea Prahovei. Distracţia din Austria se mută vara asta pe Valea Prahovei

sursă foto novostipmr.com
Mihai Constantinescu

Valea Prahovei, destinaţia perfectă pentru vacanţa de vară

Vacanţa mare, pe Valea Prahovei. Distracţia din Austria se mută vara asta pe Valea Prahovei.

Ateliere de creaţie dedicate copiilor(organizate de către reprezentanţii Casei de Cultură din Câmpina), trseele montane şi parcurile de distracţie  asemănătoare celor din Austria (cum sunt Fun Park Kalinderu, Parcul Cumpătu, Escapade Adventure Park etc.) sunt doar câteva argumente pentru a alege Valea Prahovei ca destinaţie pentru vacanţa de vară.

Pe Valea Prahovei, preţurile pentru cazare variază de la  250 de lei/ noapte pentru 2 adulţi şi un copil într-o vilă de 3 stele, la 400 de lei/ noapte pentru 2 adulţi şi un copil  la un hotel de 4 stele şi pot depăşi 600 de lei /noapte pentru  2 adulţi şi un copil la un hotel de 5 stele, anunţă APDT Prahova.

Pentru cei care se tem de blocajele din trafic, este recomandată călătoria cu trenul,părinţii regăsind reduceri pentru copii . Pentru copii până la 5 ani împliniţi, dacă nu se cere loc separat, transportul este gratuit. Pentru copiii până la 5 ani pentru care se cere loc separat şi pentru cei între 5 şi 10 ani împliniţi se acordă reducere 50%. Pentru grupurile de minim 20 de copii – inclusiv personalul didactic, medico-sanitar şi administrativ însoţitor (maxim o persoană la 10 copii), organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare se acordă o reducere de 50% a tarifului la tren Regio şi InterRegio, la clasa a II-a, mai notează aceeaşi sursă.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/toti-prahovenii-ar-trebui-sa-experimenteze-asa-ceva-macar-o-data-in-viata-vezi-unde-poti-face-o-calatorie-virtuala-de-exceptie/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor