logo
RNTV Live

USR PLUS Prahova stă pe un butoi de pulbere/ VIDEO

Mihai Constantinescu

USR PLUS Prahova stă pe un butoi de pulbere

USR PLUS Prahova se află în această perioadă pe un butoi cu pulbere gata să explodeze. Tensiunile de la nivel central încep să se resimtă și la nivel județean. Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova este de părere că actuala conducere a filialei ar trebui să facă la rândul său un pas în spate.

Formațiunea politică USR PLUS, condusă până în urmă cu puțin timp de Dacian Cioloș, se confruntă cu o criză a demisiilor. Sute de membri ai partidului au decis să  plece din formațiunea politică,  după ce Dacian Cioloș și-a dat demisia de la șefia USR PLUS. La nivelul județului Prahova, organizația a înregistrat doar trei demisii. Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, este de părere că lucrurile trebuie să se schimbe și la nivelul filialei prahovene.

De altfel, Cristian Apostol este de părere că actuala conducere a USRPLUS Prahova ar trebui să-i urmeze decizia lui Dacian Cioloș și să facă la rândul său un pas în spate.

Unde vor duce tensiunile care au pus stăpânire și pe  USRPLUS Prahova, asta rămâne de văzut. Un lucru este cert și anume acela că va urma o perioadă cu schimbări și la nivelul filialei prahovene.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-acum-in-ploiesti-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor