logo
RNTV Live

Liber la numerele verzi de inmatriculare pentru mijloacele de transport nepoluante/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Liber la numerelor verzi de inmatriculare pentru mijloacele de transport nepoluante

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anuntat ca s-a aprobat, printr-o Hotarâre de Guvern, introducerea numerelor verzi de inmatriculare pentru mijloacele de transport nepoluante. Aceste noi modificari vin la pachet si cu o serie de beneficii. Acestea sunt pentru posesorii de autoturisme care se încadreaza in clasa premium de masini. Chiar si asa multi ţoferi cred ca măsura este bună, dar că se vor vedea efecte în timp.

Potrivit ministrului Tanczos Barna vorbim despre o măsura venită în sprijinul celor care fac un efort în plus pentru a proteja mediul, în special, în marile oraşe unde poluarea aerului a generat deja infringement împotriva României. Dealerii de autoturisme noi şi hybrid speră ca prin introducerea acestor noi măsuri tot mai multi români să aibă interes spre schimbarea autoturismelor. Nu va fi , însă, o creştere semnificativă a vânzărilor din piaţa auto. Totul, tinând seama de preţurile crescute ale maşinilor care se încadrează în măsura data de Guvern.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-de-53-de-ani/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor