logo
RNTV Live

Urşii, o prezenţă tot mai obişnuită în viaţa oamenilor. Poate fi fatal/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Urşii, o prezenţă tot mai obişnuită în viaţa oamenilor. Poate fi fatal. Faptul că oamenii s-au obişnuit să vadă urşi în zonele de munte şi invers, asta nu ne scuteşte de pericol. Urşii sunt animale sălbatice, extrem de puternice care pot ucide foarte uşor. Ar putea face acest lucru atunci când se simt ameninţaţi sau o ursoaică încearcă să-şi protejeze puiul.

În ultima perioadă, aproape că nu trece o zi fără să auzim de o situaţie în care urşii îşi fac simţită prezenţă mult prea aprope de oameni.

Ultimul caz de acest gen s-a petrecut chiar la mijlocul săptămânii în curs. O ursoaica și puiul ei au ieșit în căutarea hranei prin gospodăriile oamenilor din Azuga.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a fost direcționat pe strada Parcului din Azuga unde a fost semnalată prezența unei ursoaice cu un pui care au îndepărtat animalele.

De această dată urșii au reușit să intre în mai multe gospodării, însa fără a produce victime sau pagube însemnate, jandarmii reușind sa-i îndepărteze spre zona împadurită.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-ploiestiului-are-covid/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bazin-de-inot-modern/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor