logo
RNTV Live

Un bărbat fără adăpost din Ploieşti s-a răzbunat pe cei care nu au vrut să-i dea bani. De ce a fost în stare?

sursa youtube
Mihai Constantinescu

Un bărbat fără adăpost din Ploieşti s-a răzbunat pe cei care nu au vrut să-i dea bani. De ce a fost în stare?

Totul s-a petrecut în data de 4 aprilie. Imediat după incident, persoanele vătămate s-au dus glonţ la Poliţie. Ceui doi, un bărbat și o femeie au povestit că în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din municipiul Ploiești ar fi avut un conflict verbal cu un bărbat.

Din primele verificări a reieșit faptul că o persoană fără adăpost ar fi apelat la mila celor doi, prin solicitarea de bani iar la refuzul acestora, bărbatul le-ar fi adresat mai multe expresii jignitoare, distrugând totodată cu un obiect contondent geamul uneia dintre portierele autoturismului în care aceștia se aflau.

În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea identificării și depistării bărbatului în cauză, acesta fiind găsit la scurt timp de polițiști, fiind vorba de o persoană fără adăpost în vârstă de 33 de ani din municipiu,. A fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare și pentru cerșetorie.

Cei doi nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni, fiindu-le adus la cunoștință faptul că au dreptul acesta 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor