logo
RNTV Live

UPG Ploieşti, strânge fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina/ VIDEO

Mihai Constantinescu

UPG Ploieşti, strânge fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești se alătură demersului de strângere de fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Astfel consiliul de administratie al universitatii a aprobat deschiderea unui cont de donații în cadrul unei asociații. Despre ce este vorba ne spune Cristi Georgescu.

UPG Ploieşti, strânge fonduri pentru ajutorarea refugiaților

Asociația Absolvenților Universității Petrol Gaze din Ploiești,  Alumni UPG a primit aprobarea UPG Ploiești pentru deschiderea unui cont bancar în care se vor strânge fonduri în scop caritabil. Astfel, prin intermediul Consiliului de Administrație al Universității Petrol – Gaze din Ploiești a aprobat propunerea de deschidere a unui cont bancar cu scopul strângerii de fonduri pentru susținerea refugiaților din Ucraina. Aici pot fi donate sume, oricât de mici, ce vor fi apoi direcționate către hub urile centrale, precum Crucea Roșie, sau alte organisme. Sunt zvonuri care spun ca in aceasta perioada colecta de alimente și haine este binevenita, însă apar dificultăți la trecerea lor prin zonele de control vamale. Astfel, este recomandat ca astfel de produse sa fie cumpărate la bax pentru a fi mai ușor verificate. Sunt o mulțime de campanii de acest fel. Și PloiestiTV împreună cu Republika News a trimis alături de zeci de companii private un convoi la vama Siret, cu o sumedenie de produse și alimente atât de necesare. DE AFISAT PE BURTIERA CAND SPUN EU PE VIDEO, VA ROG.(Detalii cont: IBAN RO42RNCB0211154966430001)

Cei care vor sa susțină inițiativa UPG Ploiești au la dispoziție contul bancar, deschis la BCR,

IBAN RO42RNCB0211154966430001.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-surprins-de-avalansa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews,ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor