logo
RNTV Live

UPDATE/VIDEO/ Patru persoane reținute în urma perchezițiilor de azi-dimineață, din Ploieşti

mandate periate cannabis desfăşurare de forţe VIDEO/ 15 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti din Buzău, Prahova şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări periculoase
Mihai Constantinescu

UPDATE/VIDEO/ Patru persoane reținute în urma perchezițiilor de azi-dimineață, din Ploieşti

În urma percheziţiilor din această dimineaţă, patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de azi dimineață (unul pentru furt calificat, 4 acte materiale, iar alte 3 pentru tâlhărie)
De la locațiile vizate, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, precum și bunuri și articole vestimentare care ar fi fost utilizate în săvârșirea actului infracțional.

Vă reamintim că în această dimineaţă au avut loc 6 descinderi  la persoane bănuite că, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Ploiești. Voiau să fure lemne de foc când au fost surprinşi de propietarul gospodăriei. A urmat o urmărire ca în filme care s-a soldat cu o agresiune. Urmăritorul a  fost agresat şi i s-a furat şi telefonul.

Cea de-a șaptea percheziție a vizat o persoană care este bănuită că ar fi participat la săvârșirea a 4 furturi din societăți comerciale din Ploiești și comune limitrofe. Ceilalți participanți au făcut obiectul unor percheziții efectuate la data de 21 ianuarie., acestea fiind cercetate, la acest moment, în stare de arest preventiv, potrivit IJP Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor