logo
RNTV Live

RepublikaNEWS a avut dreptate. Totul despre planul noii conduceri de a duce firma în faliment/ FOTO DOCUMENT

SGU, aproape de colaps. Ce interese sunt?/ sursa foto max-media
Mihai Constantinescu

SGU, aproape de colaps. Ce interese sunt?

Surse apropiate republikanews.ro  au dezvăluit de ce se dorește distrugerea SGU. Sindicaliștii reiau lupta și dau un ultimatum conducerii actuale. Dacă situația nu se rezolvă astăzi se deschide CONFLICTUL DE MUNCĂ. Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova va fi sesizat în legătură cu situația angajaților de la SGU care sunt umiliți și care nu își primesc salariile la timp.

Potrivit surselor republikanews.ro se pare că distrugerea SGU se realizează în mod voit pentru ca anumite societăți, agreate de actuala conducere, să pună mâna pe servicii. Cu alte cuvinte Ploieștiul ar urma să beneficieze de aceleași servicii de care se ocupă în acest moment SGU, dar cu costuri mult mai mari.

Situația actuală nemulțumește pe toți angajații societății, mai ales că acest conflict de interese se răsfrânge direct asupra acestora. Intârzierile salarile dar și umilințele de care au parte au ajuns de nesuportat. Sindicaliștii reiau procedura de demarare a conflictului de muncă.

 CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/tensiuni-la-sgu-angajatii/

Se reia CONFLICTUL DE MUNCĂ LA SGU

Procedura pentru demararea conflictului de muncă se realizează în trei pași. În primul rând se așteaptă nu răspuns oficial din partea conducerea SGU la revendicările salariaţilor. Aceștia au timp până ASTĂZI la ora 16.00 să vină cu soluții viabile la revendicările angajaților .

Dacă acest termen nu este respectat, sindicalișii vor sesiza ITM Prahova în legătura cu situaţia angajaților care nu își primesc salariile la timp și sunt umiliți de către superiorii lor.

Pentru că este vorba despre o acțiune reluată de DESCHIDERE A CONFLICTULUI DE MUNCĂ,  de data aceasta sindicaliștii vor, în mod oficial, și tragerea la răspundere a vinovaților pentru situația creată la locul de muncă.

“De asemenea se dorește acționarea în cadrul legal pentru recuperarea tuturor sumelor constatate de la persoanele vinovate. Se dorește și  extinderea verificărilor conform dispozițiilor actelor de control pentru a evita noi sume ce vor greva în viitor societatea. Prezentarea și dezbaterea cu salariații în regim de maximă urgență a unui plan de reprezentare realist, bazat pe soluții concrete de către noua echipă managerială ce va fi numită . Se vrea şi prezentarea de garanții reale privind plata tuturor salariilor”, a declarat pentru republikanews.ro”, liderul de sindicat SGU, Ionuț Ionescu.

Iată notificarea privind declanșarea CONFLICTULUi DE MUNCĂ

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/mesaj-umilitor-pentru-angajati-conducerea-sgu-isi-declara-public-incompetenta/

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/angajatii-sgu-rasplatiti-cu-cuvinte-grele/

Ieri, liderul de sindicat s-a întâlnit cu reprezentanţii Consiliului de Administraţie al SGU pentru a se găsi soluţii, însă fără succes. Rămâne de văzut dacă se va rezolva problema sau CONFLICTUL DE MUNCĂ va urma cursul firesc.Sindicaliştii au cerut demisia noii conduceri.

RepublikaNews a avut dreptate: conducerea actuală doreşte să ducă SGU la insolvenţă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor