logo
RNTV Live

UPDATE1/ VIDEO/6 persoane au ajuns pe mâna poliţiştilor. Printre ei şi “vedeta” din Valea Călugărească

Mihai Constantinescu

UPDATE1/ VIDEO/6 persoane au ajuns pe mâna poliţiştilor. Printre ei şi “vedeta” din Valea Călugărească

În această dimineaţă, oamenii legii prahoveni au organizat două descinderi în Ploiești și alte trei în Valea Călugărească.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie, aceştia ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe din Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc).

De asemenea,  la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conținea acte și suma de 100 de lei.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 25.000 de lei.

Astăzi, de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, in vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum ceasuri, telefoane mobile și obiecte vestimentare. Toate cele 5 persoane căutate au fost depistate.

Se pare că unul dintre cei depistaţi astăzi de poliţişti este şi “vedeta” din Valea Călugărească care în 2011 a dat lovitura vieţii lui.

Vezi detalii AICI

Au dat mai multe lovitir

In urma perchezițiilor de azi, la persoane bănuite de furt calificat, polițiștii au depistat toate cele 5 persoane căutate.
Doi dintre aceștia sunt bănuiți de săvârșirea celor 6 furturi din locuință și a furtului din auto.
De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, in vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum ceasuri, telefoane mobile și obiecte vestimentare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor