logo
RNTV Live

UPDATE/ VIDEO/ Ce au găsit poliţiştii ploieşteni în urma percheziţiilor efectuate în cartierul Bereasca

cartierul Bereasca
Mihai Constantinescu

 UPDATE/ VIDEO/ Ce au găsit poliţiştii ploieşteni în urma percheziţiilor efectuate în cartierul Bereasca

7 percheziţii au efectuat în această dimineaţă oamenii legii ploieşteni. În vizor au fost mai multe persoane din cartierul Bereasca, bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională. este vorba despre obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

La percheziții au participat și jandarmi.

Vezi şi ştirea iniţială

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/descinderi-de-amploare-acum-in-campina-drajna-gherghita-alunis-si-berceni/?fbclid=IwAR0iOJp-CvcFyG5R2WXtB0QTfOv2ODisZTVsGV8zkBvbgFe05FcMgtupJ4o

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor